Antal: 0 | Pris: DKK 0,00 | Vis vogn | Tøm vogn | Til kassen   
Skriv dit liv:
  
Håndter traumer og problemer med ekspressiv skrivning  
  
- et aktivt foredrag/gå-hjem-møde om ekspressiv skrivning som intervention
ved cand. psych.  Mette Bram og cand. mag. Malene Ravn
     
Foredraget Skriv dit liv introducerer behandlere til ekspressiv skrivning som værktøj i klientforløb.
  
Oplægget er målrettet psykologer, psykoterapeuter, coaches og lignende behandlere, men kan tilpasses til andre faggrupper i social- og sundhedssektoren.
   
  
Deltagerne prøver selv metoden i praksis og får en kort og klar indføring i resultaterne af 30 års forskning i området. Foredragsholderne fortæller også om deres personlige og faglige erfaringer med ekspressiv skrivning.
  
Efter oplægget vil deltagerne kende metodens enkle hovedprincipper og let kunne inddrage metoden i deres praksis med klienter på basis af de skriveøvelser bogen tilbyder.
  
Skriv dit liv er grundbogen om ekspressiv skrivning i USA, skrevet og opdateret i 2014 af James W. Pennebaker og John F. Evans*. Bogen er baseret på næsten 30 års forskning i ekspressiv skrivning og formidler både teori og praksis inden for feltet.
  
Vi har oversat og bearbejdet bogen til dansk og arbejder aktivt med ekspressiv skrivning til daglig.  Bogen er udkommet på Dansk Psykologisk Forlag i april 2015. Se mere om bogen her.
  
Foredraget Skriv dit liv introducerer ekspressiv skrivning - den forskningsbaserede skrivemetode og resultater, en dansk case og en på-stedet skriveopgave. Vi gennemgår How to og Do’s and don’ts og besvarer spørgsmål.
  
Foredraget varer 1t 45m, men kan tilpasses jeres behov.
  
Om oplægsholderne:
  

Mette Bram er cand.psych. og indehaver af virksomheden Training Consult og arbejder med de ekspressive skrivemetoder i sin psykologiske praksis.

Malene Ravn er cand.mag. og forfatter og har arbejdet personligt med ekspressiv skrivning i samarbejde med de amerikanske forfattere og forskere James W. Pennebaker og John Evans.
 
Kontakt os på info@skrivditliv.com

 

 

 

 

 


 


Copyright © Trainingconsult - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.